Ontwikkelen vanuit behoefte is ons op het lijf geschreven

Als EPD leverancier is ons doel om de zorg te ontlasten met behulp van innovatieve oplossingen. Dit doen wij door ons bij elke stap af te vragen “wat heeft de zorgverlener hier aan?”

Deze aanpak is mogelijk omdat ons EPD fundamenteel anders is ingericht dan wat er op de markt wordt aangeboden. Hierdoor is onze omgang met onze klanten ook gelijk intiemer en persoonlijker. 

We moeten als leverancier in de schoenen van de klant stappen om hun problemen te snappen. Als gevolg kunnen wij op maat gemaakte functies ontwikkelen die ervoor zorgen dat de

zorgverlener tijd en moeite bespaart in haar dagelijkse taken.

Deze functies komen bovenop al onze voorheen ontwikkelde functies. Dus ook de functies die voor andere klanten zijn ontwikkeld. Aangezien Asterisque EPD modulaire is kan een klant dus kiezen welke reeds ontwikkelde functies, naast de gepersonaliseerde functies, in hun pakket komen te zitten. Deze aanpak zorgt voor een EPD dat verschilt van klant tot klant, tot in de kleinste details.

Omdat een zorgverlener nu minder tijd hoeft te besteden aan het technische gedeelte, kan de zorgverlener meer tijd besteden aan de patiënt. Als gevolg groeit het vertrouwen van de patiënt in de zorgverlener en de zorg in het algemeen.

Verandering in de zorg kan vanuit verschillende hoeken komen, dus waarom ook niet vanuit de EPD leverancier?

Terug naar het overzicht