Co-creatie

Asterisque bouwt het pakket in co-creatie met de klant. Vanuit de praktijk worden duurzame technologische oplossingen ontwikkeld die als modulaire aanvulling op het pakket kunnen worden toegevoegd. Deze oplossingen worden zo geïntegreerd in het systeem dat alle bestaande en toekomstige klanten er gebruik van kunnen maken.

Het unieke aan de werkwijze van Asterisque hierin is dat als je deel uit maakt van de Asterisque “community” je mee lift op alle ontwikkelingen die andere leden aansporen.

Dat betekent dus ook dat als je zelf ontwikkelingen laat bouwen deze uiteraard ook voor alle andere gebruikers beschikbaar worden. Op deze wijze gaan we duurzaam met tijd en geld om in de zorg en verbeteren we samen de zorg waar mogelijk.

Jaarlijks wordt er voor 50% van de omzet aan nieuwe product ontwikkeling uitgevoerd waardoor het pakket elk jaar vele malen meer functies heeft. Daarnaast worden er ook optimalisaties op reeds bestaande onderdelen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat geen ontwikkeling achter blijft. Het effect is dat je voor relatief lage investering blijvende groei van je pakket als gebruiker ervaar 

De nieuwe productontwikkelingen worden samen met de klant op kwartaal basis gecommuniceerd en eventueel geïmplementeerd indien dat wenselijk is vanuit de klant. De beste win-win mogelijkheid binnen de zorg waarbij iedereen voordeel haalt uit het samenwerken.

Asterisque doet het samen met de klant, maar de klanten van Asterisque versterken elkaar ook door samen zich in te spannen voor de beste productontwikkeling. Mede hierdoor is Asterisque een van de snelst groeiende applicaties binnen de zorg.