Backbone

Asterisque is de backbone van iedere organisatie

De ruggengraat is de basis van elk menselijk lichaam. Het zorgt voor een stabiele en stevige houding. Wanneer een ruggengraat uit balans is dan kan dat leiden tot beknelde zenuwen. Dit kan ertoe leiden dat signalen niet meer ongestoord doorgegeven kunnen worden aan alle delen van het lichaam. Dit geldt ook voor de software van organisaties. Wanneer de software en de organisatie niet goed op elkaar afgestemd zijn, kan er wrijving ontstaan. Dit kan resulteren in complicaties, waardoor de software niet meer functioneert zoals het hoort te functioneren. Processen kunnen bijvoorbeeld anders verlopen, waardoor niet de correcte informatie terechtkomt bij de zorgverleners. Dit kan uiteindelijk resulteren in gefrustreerde zorgverleners. Wij vinden dat zorgsoftware gebruiksvriendelijk en eenvoudig moet zijn. Het dient uw werk als zorgprofessional te vereenvoudigen.

Waarom Asterisque bestaat, is terug te voeren op het feit dat reeds bestaande systemen niet altijd ondersteunen in het huidige proces van zorg leveren. De systemen zijn niet flexibel genoeg om zich aan te passen aan hoe een zorgprofessional wenst te werken. De systemen zijn ook niet voldoende lenig om zich aan te passen aan hoe organisaties hun werkprocessen inrichten. De inter-compatibiliteit en de aanpasbaarheid aan de specifieke behoefte zijn vaak ver zoek. Binnen het aanbod van blended care zijn er geen oplossingen in de markt die dit ondersteunen. Asterisque is voorbereid op de zorg van nu en de toekomst en heeft hierin rekening gehouden met haar architectuur richting de toekomst.

Wat we voornamelijk doen is ‘SAAS’ of ‘on-promise’ oplossingen bieden voor zorginstellingen met als doel zo nauw mogelijk aansluiten op het proces van de instelling om ondersteuning te bieden. Asterisque is de ruggengraat van iedere organisatie, het softwarepakket beweegt makkelijk mee met ontwikkelingen in de zorg en het is modulair op te bouwen naar de wensen van de klant.