Slide background
Slide background
Slide background

De zorgpaden van Asterisque: uniek en volledig aanpasbaar

Zorgpaden maken het werk van een zorgprofessional gemakkelijker. Hun werk wordt overzichtelijker en de informatie-uitwisseling wordt beter. Maar geldt dit ook voor u? Voldoet de door u gebruikte zorgpaden precies aan uw wensen en behoeften? Met Asterisque kunt u uw zorgpad zo inrichten zoals u wilt en zoals u nodig heeft. Het zorgpad van Asterisque is volledig flexibel, hetzij voor eenvoudige zorg, hetzij voor complexe zorg.

Bij Asterisque weten we dat geen mens hetzelfde is. Wat voor de een pijn doet, hoeft voor de ander niet onaangenaam te zijn. Dit betekent dat geen enkele behandeling precies hetzelfde kan zijn. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid om zorgpaden zo in te stellen dat deze aansluiten bij de zorg van elke patiënt. Het is aan u hoe eenvoudig of complex u het zorgpad van uw patiënten wilt inrichten.

Bouwstenen

zorgpad

Het zorgpad van Asterisque bestaat uit bouwstenen. Alle gegevens die u in een traject nodig heeft, kunt u aan de hand van deze bouwstenen aan het zorgpad toevoegen. U kunt het zorgpad zo gedetailleerd mogelijk maken. U kunt bijvoorbeeld taken vastleggen, afspraken maken, vragenlijsten versturen alsook informatie uitwisselen met collega’s en patiënten en offertes en facturen versturen. Het zorgpad biedt u tal van mogelijkheden. Met de bouwstenen geeft u precies aan wie voor wat wanneer verantwoordelijk is. Het zorgpad dient als het ware als een steun in de rug. Registraties die vaak door de drukte wordt vergeten, kunnen met behulp van bouwstenen als herinnering dienen. Het zorgpad helpt u te voorkomen dat u zaken over het hoofd ziet, maar ook dat u zaken dubbel doet.

Kortom, met Asterisque bepaalt u hoe het behandeltraject van uw patiënt er uit ziet en welke activiteiten hierbij horen. Hierdoor kunt u gemakkelijk aangeven wat een patiënt van een traject kan verwachten. Doordat ons zorgpad volledig op maat gemaakt kan worden, wordt de behandelaar beter in zijn of haar werk ondersteund en kan hij/zij de patiënt de meest passende zorg bieden.

Zorgpad-optimalisaties

Elk kwartaal komen nieuwe functies beschikbaar binnen Asterisque of worden verbeteringen doorgevoerd. In het afgelopen jaar is het zorgpad met veel nieuwe functies uitgebreid. Een aantal van deze opties zijn:

Disciplines koppelen aan zorgpad acties: Soms zijn bepaalde artsen slechts betrokken bij een klein deel van de gehele behandeling van de patiënt. Om te voorkomen dat deze artsen overspoeld worden met informatie van de andere disciplines die bij het betreffende traject betrokken zijn, kunt u met Asterisque instellen welke actie bedoeld is voor welke discipline.
Bibliotheekfunctie: Asterisque biedt een bibliotheek waarin u alle documenten kunt bewaren die u bijvoorbeeld aan patiënten ter beschikking stelt tijdens een traject. Zorgverleners hoeven hun bestanden niet meer lokaal ergens op te slaan. Ze kunnen deze binnen Asterisque opslaan en gemakkelijk of automatisch in het klantenportaal van de patiënt vrijgeven.
Koppel afspraak-functie: Met deze functie kunt u patiënten twee dagen voor een afspraak automatisch een herinnering per e-mail sturen. Deze functie kunt u ook gebruiken om bijvoorbeeld vragenlijsten zeven dagen voor de afspraak in het klantenportaal automatisch vrij te geven.
Submodules: Maakt u gebruik van submodules tijdens een behandelingstraject van een patiënt? Met Asterisque kunt u zelf bepalen waar u een nieuwe submodule wilt plaatsen. Deze worden niet standaard achteraan geplaatst. Het is aan u de keuze waar u deze submodule wilt hebben. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om meerder submodules gelijktijdig te selecteren en toe te voegen.
Meerdere bijlagen via het zorgpad versturen: Binnen Asterisque is het geen probleem om meerdere bijlagen in het zorgpad te selecteren om deze vervolgens per e-mail te versturen. Daarnaast kunt u aan de hand van het zorgpad een patiënt standaard in de cc zetten bij alle zorgpad-mailacties. Naast deze optie is het ook mogelijk om brieven en e-mails automatisch vrij te geven op het klantenportaal na afronding van de betreffende brief of e-mail.
-DOT-informatie inzichtelijk: Als u een afspraak via het zorgpad inplant, is de DOT-informatie (voorspelde sluitdata) beschikbaar. Hierdoor bent u er zeker van dat uw afspraken met de patiënt binnen de juiste DOT zullen vallen.
-Apotheek invoeren: Met het zorgpad van Asterisque kunt u eraan herinnerd worden om de apotheek van de betreffende patiënt in het zorgpad in te voeren.
-Chronologische volgorde van in te plannen activiteiten zelf bepalen: Met Asterisque bepaalt u zelf welke in te plannen activiteiten (afspraken) als eerste, tweede en als derde ingepland dienen te worden. Indien u wilt dat uw patiënt eerst een arts ziet, vervolgens een afspraak heeft bij de fysiotherapeut en als laatste een afspraak met een psycholoog heeft, dan kunt u dit zelf instellen.
-Automatisch brieven genereren: Met het zorgpad van Asterisque kunt u veel automatiseren. Zo kunt u instellen dat brieven (bijvoorbeeld een toestemmingsverklaring of een Akte van Cessie) automatisch worden gegenereerd. Deze brieven kunt u vervolgens direct klaar zetten in het klantenportaal van de patiënt.

 

Zorg & ICT 2019

Naast bovenstaande functies biedt het zorgpad van Asterisque nog meer interessante mogelijkheden. Bent u benieuwd naar het zorgpad en wilt u meer weten over de mogelijkheden die Asterisque uw zorginstelling biedt, kom dan naar de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 12 tot en met 14 maart 2019. Het team van Asterisque staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt onze stand vinden op D018.

Wilt u graag een demo van Asterisque zien, dan raden we u aan om een afspraak met Pedro Cremers te maken. U kunt Pedro bereiken op 06-31 94 7371 of via e-mail info@asterisque.nl

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.