Asterisque weet wat er in de zorg speelt

Diverse zorginstellingen maken gebruik van onze software. Waarom? Omdat wij weten wat uw problemen met zorgsoftware zijn. Als zorgprofessionals hebben wij ervaring met de pijnpunten waarmee u wordt geconfronteerd. Voor onze klanten is Asterisque het belangrijkste gereedschap waarmee ze hun administratie snel en eenvoudig op orde kunnen houden.

Eerste lijn zorg

Voor eerstelijns zorgverleners die in groepspraktijken of in multidisciplinaire teams werken, zoals: huisartsen, apothekers, tandartsen, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten, maatschappelijk werkers, thuiszorgers, opticiens, eerstelijns diagnostiek, alternatieve geneeswijze, alternatieve therapeuten en andere eerstelijns dienstverleners.

Tweede lijn medisch specialistische zorg / ZBC’s

Voor tweedelijns medisch specialisten die zelfstandig of in een keten geïntegreerd multidisciplinair team werken. Enkele voorbeelden: revalidatie instellingen, 
poliklinische zorg, medisch-speciallistische zorg
, GGZ instellingen, en diverse ZBC,s waaronder sportartsen ,
dermatologie, 
orthopedie, 
enz.

Tweede lijn ziekenhuizen

Speciaal voor zorgverleners en medisch specialisten die werken in een ziekenhuis.

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.