Slide background
Slide background
Slide background

Over Asterisque

De patiënt centraal stellen, is wat ons motiveert. Het is de gezondheid van de patiënt dat telt; administratie is slechts een noodzakelijke bijzaak.

Met deze gedachte heeft zorgprofessional Marcel Collombon Asterisque opgericht.

Goede software voor de zorg is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Goede software wordt beschouwd als een onmisbaar hulpmiddel waarmee zorgverleners tijd en geld kunnen besparen, als ook de patiënt beter van dienst kunnen zijn. Hierin ligt ook onze kracht. Asterisque is ontwikkeld voor en door zorgprofessionals. Wij kennen de zorg en weten wat er in deze markt speelt. Wij begrijpen uw frustraties en bezorgdheid. Maar wij beseffen ook hoe belangrijk het is om patiëntdata, zoals persoonlijke gegevens, onderzoeksgegevens en informatie over medicatie, diëten, diagnoses en ziekenhuisopnames goed te registreren. Met onze kennis van en ervaring in de zorg en ICT maken wij het verschil. Een continue toename aan tevreden klanten, maar ook de noodzaak tot het uitbreiden van onze organisatie zijn het bewijs van ons succes.

Onze missie

Onze missie is het administratieproces bij zorgaanbieders zo eenvoudig, gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken. Dit doen wij door lenige, betrouwbare en stressvrije software te ontwikkelen die volledig aansluit op de wensen en behoeften van zorgprofessionals.

Wij zijn…

  • Lenig: Wij bewegen makkelijk mee met ontwikkelingen in de markt. Inspelen op veranderingen en op de wensen en behoeften van zorgverleners is waar het bij ons om draait.
  • Betrouwbaar: Openheid en eerlijkheid vormen bij ons het fundament voor het aangaan van een relatie. Wij komen afspraken na en gaan integer om met informatie die wij op grond van onze dienstverlening verkrijgen.
  • Stressvrij: Wij houden van eenvoud en gemak. Wij willen ons werk kunnen doen, zonder veel gedoe. Dit ziet u ook terug in onze software.
  • Gebruikersgericht: Wij ontwikkelen software die volledig aanpasbaar is aan de unieke behoeften van uw zorginstelling. Onze software is gebouwd op basis van daadwerkelijk bestaande behoeften, en niet op waargenomen behoeften. Ziekenhuizen, GGZ-instelling of revalidatiecentra…. onze software is geschikt voor alle tweedelijns-zorginstellingen.
  • Asterisque: We bieden meer dan alleen software. Onze aandacht is gericht op onze klant. Hierdoor hebben wij voor elke zorginstelling de juiste oplossing om hun administratie op eenvoudige en efficiënte wijze op orde te houden.

Naast onze software bieden wij ook ondersteunende diensten aan; diensten die u helpen om nog meer uit Asterisque te halen, zoals een training, advies, monitoring en een helpdesk. Zoals een asterisk (*), zo staat ook ons Asterisque-teken voor meer dan u denkt.

Onze visie

Onze visie is simpel. We streven ernaar om de zorg gemakkelijker en beter te maken voor zorgprofessionals als ook patiënten. We willen zorgverleners bevrijden van hun omslachtige, tijdrovende administratieve lasten, zodat ze zich kunnen richten op hun patiënten of cliënten.

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.