Alleen slimme software doet wat u wilt

Hebt u geen geduld voor trage of vastlopende programma’s? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u de toegenomen administratielast ook beu? Dan wordt het tijd voor Asterisque!

AANPASBARE ZORGPADEN

Geen mens is hetzelfde. Wat voor de een pijn doet, hoeft voor de ander niet onaangenaam te zijn. Dit betekent dat geen enkele behandeling precies hetzelfde kan zijn. Asterisque houdt hiermee rekening en biedt u de mogelijkheid om zorgpaden aan te passen zodat deze aansluiten bij de zorg van uw patiënt. U kunt het zorgpad van uw patiënt zo eenvoudig of complex mogelijk maken.

OVERZICHTELIJKE RAPPORTAGES

Met Asterisque kunt u duidelijke en overzichtelijke interactieve rapportages genereren, die u inzicht geven in de gezondheid van uw patiënt als ook in uw zorgorganisatie. U kunt o.a. DIS-, financiële en managementrapportages genereren, maar ook rapportages op basis van (P)ROM-metingen. En dankzij de Asterisque App kunt u de rapportages overal en op elk moment op uw smartphone, tablet of laptop bekijken.

AANPASBARE EPD’S, BRIEVEN, METINGEN & VRAGENLIJSTEN

Met Asterisque kunt u zelf vragenlijsten maken of aanpassen of een brief aan de huisarts personaliseren. Asterisque biedt u de volledige vrijheid om het softwarepakket te personaliseren.

INTEGRATIE MET ZORGMAIL & ZORGDOMEIN

Wij werken samen met ZorgMail en ZorgDomein. Door de integratie van beide toepassingen in onze software, vormen ZorgMail en ZorgDomein een integraal onderdeel binnen Asterisque.

BUSINESS INTELLIGENCE

Alle informatie in Asterisque (zoals informatie vanuit het zorgpad, financiële of personele informatie, informatie over metingen, medicatie of behandelingen) kan inzichtelijk worden gemaakt aan de hand van grafieken, draaitabellen, staaf-, lijn- en taartdiagrammen. Deze tabellen kunt u tevens downloaden.

INTEGRATIE MET UW BOEKHOUDPAKKET

Asterisque kan naadloos gekoppeld worden aan elk boekhoudprogramma. Hierdoor hebt u alle relevante informatie binnen één omgeving en kunt u processen, zoals het genereren en versturen van facturen en declaraties, volledig automatiseren.

PLANNINGSMODULE

De planningsmodule van Asterisque biedt veel voordelen. Afspraken kunnen efficiënter worden ingepland en zijn makkelijk in te zien en te wijzigen; zorgverleners kunnen worden toegewezen; patiënten kunnen worden uitgenodigd en medewerkers kunnen effectief op basis van het aantal contracturen en hun ervaring worden ingezet. De planningsmodule is ook via de app beschikbaar.

PATIËNTENPORTAAL

Binnen Asterisque kunt u gebruiken maken van een patiëntenportaal, waarin u eenvoudig elektronische patiëntendossiers kunt aanmaken en uw patiënten kunt registreren. U kunt NAW-gegevens, de toegewezen zorgprofessionals en e-health-programma’s aan het EPD koppelen. Zo hebt u altijd alle patiëntinformatie direct voor handen. Daarnaast kunt u met Asterisque via e-mail, sms, chat of e-consult met uw patiënt contact houden. Al deze middelen vindt u terug binnen één omgeving.

GEÏNTEGREERDE COV-CHECK EN EVS

Met de geïntegreerde Controle op Verzekeringsrecht (COV) kunt u bij de start van een behandeling of bij het aanmaken van een declaratie snel en eenvoudig controleren hoe uw patiënt is verzekerd en bij welke zorgverzekeraar hij/zij is verzekerd. Daarnaast kan ook uw Elektronisch Voorschrijfsysteem naadloos met Asterisque worden gekoppeld.

HL7

Asterisque maakt onder andere gebruik van HL7-koppelingen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk patiëntgegevens of inkomende onderzoeksresultaten, zoals laboratoriumuitslagen opvragen en doorsturen.

Asterisque kan uw zorg aan

Asterisque is zo ontwikkeld dat het elke zorginstelling, groot of klein, aan kan. Wat uw wensen of behoeften ook mogen zijn, met Asterisque kunt u de toekomst van uw zorginstelling veilig stellen.

ZORG IN DE CLOUD

Asterisque is met de nieuwste Cloud-technologie gebouwd. Onze software werkt intuïtief in combinatie met de nieuwste communicatiemiddelen. U kunt overal en op elk gewenst moment en op een veilige manier informatie ophalen en inzien, of met patiënten of collega’s communiceren.

NEN- EN ISO-GECERTIFICEERD

Onze software voldoet aan de NEN 7510- en de ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging in de zorg.

VOLGENS DE LAATSTE WET EN REGELGEVING

Met Asterisque bent u volledig up-to-date. Onze oplossing is volgens de laatste wet- en regelgeving ingericht. Toekomstige wetswijzigingen worden automatisch door ons in de software doorgevoerd. U hoeft zich hierin niet te verdiepen. U kunt uw aandacht vestigen op hetgeen waarin u goed bent. Wij zorgen ervoor dat u steeds aan alle eisen die de overheid u stelt, voldoet. Kortom, met Asterisque bent u klaar voor de toekomst.

Laat ons weten hoe u wilt werken, wij doen de rest

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.