WIJ ZIJN NICTIZ GEKWALIFICEERD!

XIS-KWALIFICATIE
Het uitwisselen van medische informatie op een gestandaardiseerde en correcte wijze vinden wij enorm belangrijk en dat staat bij ons voorop. Wij vinden dat niet alleen, maar we kunnen het ook bewijzen. We zijn namelijk als eerste softwareleverancier voor zelfstandige behandelcentra in het kader van de VIPP door Nictiz gekwalificeerd!

Nictiz biedt softwareleveranciers de mogelijkheid om hun software te laten toetsen op de correcte implementatie van standaarden. Het kwalificatiecentrum toetst of de implementatie van de volgende informatiestandaarden correct is: huisartswaarneemgegevens (voor dossierhouders en waarnemers), medicatiegegevens (voor verstrekkers en voorschrijvers)(Nictiz, 2018).

Wij hebben hier heel hard voor gewerkt, maar voorop lopen hierbij zal ook beloond worden. Met ons pakket kunnen wij onze klanten garanderen dat zij kunnen voldoen aan de VIPP-eisen en wij gaan samen met de klant dit gigantische project tot een groot succes maken.

 

 

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.