Lenige software maakt het verschil op Zorg & ICT

Asterisque heeft afgelopen week deelgenomen aan de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier heeft de organisatie haar lenige software voor de zorg gepresenteerd. Deze driedaagse beurs was ook de aftrap van onze nieuwe standaard voor huisartsenzorg en ketenzorg en stond tevens in het teken van de geoptimaliseerde ggz-standaard. De beurs was voor ons – met veel bezoekers en grote interesse in onze software – zeer geslaagd.

lenige software

Trots en enthousiast

Na maanden van voorbereiding was het nu tijd om de stand van Asterisque live te aanschouwen. Het resultaat mocht er zeker zijn. Het ontwerp en de vormgeving van de stand, de nieuwe folders, de filmpjes en de slogans gaven de standbemanning van Asterisque een gevoel van trots, waardoor zij met veel gemak elke dag opnieuw vol enthousiasme uit de startblokken kwamen.

Ook viel de stand goed in de smaak bij onze klanten, partners en bezoekers. Regelmatig strooiden zij met complimenten over de stand, de professionaliteit van onze organisatie en de vriendelijke en open houding van de standbemanning. De oranje kleur van onze huisstijl zorgde ervoor dat de stand goed opviel. Daarnaast trok ook onze lenige yogalerares de nodige aandacht.

stand-asterisque

Lenige software

De lenigheid van Asterisque heeft veel bezoekers nieuwsgierig gemaakt. Door de interesse die onze software heeft opgewekt, waren de vier demotafels vaak allemaal bezet. Bezoekers die een demo hebben ontvangen, waren onder de indruk van alle mogelijkheden die Asterisque hun zorginstelling kan bieden. We hebben veel complimenten ontvangen van verschillende ggz-instellingen, zbc’s en thuiszorginstellingen. “De lenigheid van Asterisque maakt wel degelijk het verschil op de Zorg & ICT beurs,” gaf een bezoeker van een zbc aan.

stand-asterisque

Interessante leads

Door de grote interesse in onze software hebben wij onze organisatie en software goed op de kaart kunnen zetten. We hebben genoten van de goede sfeer en interessante gesprekken. Bezoekers waren enthousiast over onze aanwezigheid op de beurs. We hebben veel leads gegenereerd waaronder diverse leads zeker tot mooie opdrachten zullen leiden. Met andere woorden, de Zorg & ICT beurs 2017 was een succes!

Volgend jaar vindt de Zorg & ICT beurs plaats van 17 t/m 19 april. Wij hebben ons al ingeschreven.

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.