Terugblik op een geslaagde Zorg & ICT beurs 2018

Asterisque kijkt terug op een geslaagde editie van Zorg & ICT, die afgelopen week in de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvond.

Van 17 t/m 19 april stonden wij op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Gedurende deze drie dagen hebben wij de nieuwe functionaliteiten van onze software gedemonstreerd.

Demo Asterisque

Hart voor de zorg

Met ons thema “Asterisque heeft een groot hart voor de zorg” trokken we op ludieke wijze heel wat geïnteresseerden naar onze stand. De grote hart ballonnen vielen goed in de smaak, en dan niet te vergeten ons anti-stress-hartje dat bezoekers van ons ontvingen. Ons thema kwam duidelijk over. Mensen die een demo bekeken, waren te spreken over onze software die volledig op maat gemaakt kon worden. Deze demo’s hebben geleid tot een aantal interessante vervolgafspraken.

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand

Gedurende de beursdagen heeft het enthousiaste team van Asterisque met veel plezier alle bezoekers te woord gestaan. Wij willen u van harte bedanken voor uw bezoek aan onze stand. We hebben de drie beursdagen als zeer positief en prettig ervaren en kijken uit naar verdere samenwerking met de opgedane contacten en met onze bestaande klanten. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan de beurs nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact op met Pedro Cremers via 06-31 94 73 71 of via e-mail pedro@asterisque.nl.

anti-stress-hartje

Zorg & ICT gemist?

Was u verhinderd tijdens de Zorg & ICT beurs en bent u nieuwsgierig naar wat Asterisque voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met Pedro Cremers via 06-31 94 73 71 of via e-mail pedro@asterisque.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een demo op uw locatie.

Zorg & ICT 2019

Na een geslaagde editie van de Zorg & ICT beurs kijken we al uit naar de volgende editie, want natuurlijk staan wij ook in 2019 op Zorg & ICT. Editie 2019 vindt plaats van 12 t/m 14 maart 2019. Zet deze data alvast in uw agenda! Deze editie wordt heel speciaal voor ons. Voor het eerst hebben wij een eilandlocatie. Dit betekent dus een compleet andere look van onze stand. Benieuwd? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dan houden we u op de hoogte van onze deelname aan Zorg & ICT 2019 en ook van de nieuwe functionaliteiten binnen Asterisque.

Stand Asterisque

 

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.