ASTERISQUE NODIGT U UIT OP DE ZORG & ICT BEURS 2019

Op 12, 13 en 14 maart staat Asterisque weer op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Met ons thema “Asterisque is de backbone van iedere organisatie” laten wij u tijdens de beurs zien hoe wij met onze slimme en efficiënte software uw organisatie in balans kunnen brengen zodat uw werkprocessen ook soepeler verlopen.


Asterisque is de backbone van iedere organisatie

Een ruggengraat is de basis van elk menselijk lichaam. Het zorgt voor een stabiele en stevige houding. Wanneer een ruggengraat uit balans is dan kan dat leiden tot beknelde zenuwen. Dit kan ertoe leiden dat signalen niet meer ongestoord doorgegeven kunnen worden naar alle delen van het lichaam. Dit geldt ook voor de software van organisaties. Wanneer de software en de organisatie niet goed op elkaar afgestemd zijn, kan er wrijving ontstaan. Dit kan resulteren in complicaties waardoor de software niet meer functioneert zoals het hoort te functioneren. Processen kunnen bijvoorbeeld anders verlopen waardoor niet de correcte informatie terechtkomt bij de zorgverleners. Dit kan uiteindelijk resulteren in gefrustreerde zorgverleners. Wij vinden dat zorgsoftware gebruiksvriendelijk en eenvoudig moet zijn. Het dient uw werk als zorgprofessional te vereenvoudigen.

 

 

Waarom Asterisque bestaat, is terug te voeren op het feit dat reeds bestaande systemen niet ondersteunen in het huidige proces van zorg leveren. De systemen zijn niet flexibel genoeg om zich aan te passen aan hoe een zorgprofessional wenst te werken. De systemen zijn ook niet flexibel genoeg om zich aan te passen aan hoe organisaties hun werkprocessen inrichten. De inter-compatibiliteit en de aanpasbaarheid aan de specifieke behoefte zijn vaak ver zoek. Bij aan bieden van blended care zijn er geen oplossingen in de markt die dit ondersteunen. Asterisque is voorbereid op de zorg van nu en de toekomst en heeft in haar architectuur rekening gehouden met de zorg van de toekomst.

Wat we voornamelijk doen is ‘SAAS’ of ‘on-promise’ oplossingenbieden voor zorginstellingen met als doel zo nauw mogelijk aansluiten op het proces van de instelling om ondersteuning te bieden. Asterisque is de ruggengraat van iedere organisatie, het softwarepakket beweegt makkelijk mee met ontwikkelingen in de zorg en het is modulair op te bouwen naar de wensen van de klant.

ICT & Veiligheid

Daarnaast is informatie waarborging ook zeer belangrijk voor ons. Asterisque is een software programma waarbij medische patiëntgegevens worden opgeslagen. Het is dus enorm belangrijk om de veiligheid van deze gegevens te waarborgen. Onze software voldoet aan de NEN 7510- en de ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging in de zorg. We zijn ook Nictiz gekwalificeerd. Daarnaast maken wij ook gebruik van een ethical hacker die de veiligheid van onze IT-omgeving test. Een ethical hacker is iemand die voor bedrijven fouten en beveiligingsproblemen opspoort in systemen, netwerken, applicaties en servers, om hiermee de veiligheid te kunnen optimaliseren. Bij ons zijn uw gegevens dus 100% veilig en hack-proof.

Doordat veiligheid zo belangrijk is hebben wij een informatiebijeenkomst over ‘ICT & Veiligheid’ georganiseerd. Hierbij zullen meerdere sprekers, waaronder een ethical hacker, aanwezig zijn die ieder een presentatie geven over veiligheid. Deze bijeenkomst zal geheel verzorgd worden door ons.

Bent u benieuwd naar deze informatiebijeenkomst en wilt u kosteloos deelnemen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.
VOL=VOL

Contactgegevens:
beurs@asterisque.nl | 085 – 0200001 |


Asterisque brengt uw visie tot leven

Nieuwsgiering geworden?
Wilt u meer weten over onze software en wat onze software voor uw zorginstelling kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om onze stand tijdens de Zorg & ICT beurs te bezoeken. U kunt onze stand vinden op D018 Onder het genot van een kopje koffie laten wij u kennis maken met onze software. Meld u aan en ontvang gratis toegangskaarten!

Wij zien u graag op 12, 13 of 14 maart!

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.