Asterisque nodigt u uit op de Zorg & ICT beurs 2018

Op 17, 18 en 19 april staat Asterisque weer op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Met ons thema “Asterisque heeft een groot hart voor de zorg” laten wij u tijdens de beurs zien hoe wij met onze lenige software voor de zorg aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen.

hart voor de zorg

Een groot hart voor de zorg

De klant centraal stellen, is wat ons motiveert. Het belang is patiënten kunnen helpen met zo min mogelijk administratieve lasten en zoveel mogelijk ondersteuning bieden van het zorgproces. Met deze gedachte is Asterisque opgericht door zorgverleners met als doel het administratieproces voor zorginstelling zo eenvoudig, gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Wij zijn letterlijk opgegroeid in de zorg. We weten wat er in de markt speelt. We begrijpen uw frustraties en bezorgdheid, maar wij beseffen ook hoe belangrijk het is om patiëntdata, zoals persoonlijke gegevens, onderzoeksgegevens en informatie over medicatie, diagnoses en ziekenhuisopnames goed te registreren. Kortom, wij weten wat u nodig heeft om uw administratieve taken zo goed en effectief mogelijk uit te kunnen voeren zonder dat dit ten koste gaat van uw aandacht voor uw patiënt.

Wat ons kenmerkt is dat wij luisteren naar onze klanten en hun wensen. Wij bieden meer dan alleen een softwarepakket. Onze aandacht is gericht op u, uw behoeften, uw wensen, de zorg die u verleent en uw zorginstelling en hoe wij een meerwaarde bieden voor u. Wij ontwikkelen software die volledig modulair aanpasbaar is. Daarnaast is onze software op basis van daadwerkelijk bestaande behoeften van onze klanten gebouwd en wordt hierop verder doorontwikkeld. Elk kwartaal volgen nieuwe functies; functies die onze klanten uit verschillende specialistische zorginstellingen nodig hebben om hun werk nog beter, nog gemakkelijker en nog efficiënter te kunnen doen. Wij houden onze klanten graag tevreden. Daarom staan wij open voor hun feedback en gaan we hiermee aan de slag. Samen kunnen we de zorg verbeteren.

Met Asterisque maken wij het verschil in de wereld van zorg en ICT.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over onze software en wat onze software voor uw zorginstelling kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om onze stand tijdens de Zorg & ICT beurs te bezoeken. U kunt onze stand vinden op 01C030. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u kennis maken met onze software. Meld u aan en ontvang gratis toegangskaarten! Wij zien u graag op 17, 18 of 19 april!

Asterisque op zorg en ICT

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.