ASTERISQUE NODIGT U UIT OP DE ZKN INFORMATIEMARKT

Op donderdag 7 juni 2018 staat Asterisque op de informatiemarkt van het ZKN Congres bij de Fokker Terminal in Den Haag, van 12.00-19.00 uur. Het thema van het congres is ‘In verbinding met de patiënt’.

In verbinding met de patiënt

De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen worden steeds mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van hun eigen zorg. Ze willen snel geholpen worden; ze willen persoonlijke zorg en, waar nodig, zorg op maat, maar ook willen ze digitaal zoveel mogelijk informatie kunnen vergaren. De patiënt wil inzicht hebben in zijn eigen gezondheidsgegevens. Patiënten nemen steeds meer zelf de regie over hun eigen gezondheid en het medisch proces. Om elke patiënt de zorg te bieden waar hij/zij recht op heeft, is het belangrijk voor een zorginstelling om met de juiste technologie slim in te spelen op de wensen en behoeften van patiënten. Asterisque kan u hierbij helpen. Met onze software kunt u inspelen op de wensen en behoeften van uw patiënt nu maar ook in de toekomst alsook uw administratieve lasten drastisch verlagen. Wie wilt dat nu niet?

Doen waar u als zorgverlener goed in bent, dat is wat wij willen. In u werk moet u uw aandacht volledig kunnen richten op de patiënt. Uw administratieve verplichtingen moeten uw goede zorg niet in de weg staan. Asterisque zet de zorg voorop door uw administratieve last drastisch te verlagen! Met Asterisque krijgt u meer tijd voor uw patiënten. Binnen Asterisque kunt u informatie en onderzoeksresultaten van een collega gemakkelijk terugvinden. Alle gegevens worden overzichtelijk weergegeven zodat u direct inzicht hebt in de gezondheid van uw patiënt. Met dit voordeel hoeven patiënten hun verhaal niet meerdere keren te vertellen. Ze voelen zich gehoord en hebben hierdoor meer tijd om vragen te stellen over hun behandeling. Daarnaast biedt Asterisque een klantenportaal, waarop de patiënt zelf kan inloggen om op de hoogte te blijven van zijn of haar medisch proces.

De software

• Asterisque biedt tal van modulaire functies voor verschillende zorginstellingen. Middels één pakket kunt u uw volledig EPD, administratie en registratie bijhouden. U bepaalt van welke functies u gebruik wilt maken. Zo blijft uw administratief proces overzichtelijk voor iedereen binnen uw zorginstelling
• Asterisque brengt synergie in uw organisatie. U kunt Asterisque koppelen aan Zorgmail, Zorgdomein, uw website, boekhoudpakket, LAB, HL7-systemen en nog veel meer.
• Asterisque wordt continu doorontwikkeld om optimaal gebruiksgemak te garanderen, om aan de laatste wet- en regelgeving te voldoen en om innovatieve toepassingen beschikbaar te stellen. Wij voeren regelmatig verbeteringen door in de vorm van releases. De releases worden gemaakt n.a.v. de feedback die wij van onze klanten krijgen.
• Asterisque is bij meerdere leden van ZKN met tevredenheid geïmplementeerd.

Wie zijn wij

Asterisque is een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels 6 jaar bestaat en een duidelijke positie op de markt heeft. De naam wordt, in positieve zin, snel opgebouwd en er is veel interesse in het vernieuwend denken van de organisatie en de software. De komende jaren gaat Asterisque flink uitbreiden. De huidige klanten zitten in Nederland en in de nabije toekomst ook in het buitenland.

ASTERISQUE is:
• Lenig bij veranderingen en ontwikkelingen
Asterisque beweegt gemakkelijk mee met ontwikkelingen in de zorg. Gaat uw organisatie nu of in de toekomst fuseren of meerdere diensten aannemen? Asterisque past zich aan!
• Lenig in functionaliteit
Wilt u uw administratie overzichtelijk houden, zonder toeters en bellen? Met Asterisque bepaalt u van welke functies u gebruik wilt maken.
• Lenig in het maken van zorgpaden
iedere behandeling is uniek! Een sterke workflow met flexibiliteit is noodzakelijk. Met Asterisque past u het zorgpad van elke patiënt zo aan dat deze aansluit bij de zorg van de patiënt. Lees meer.
• Lenig als organisatie
Asterisque blijft continu door ontwikkelen en innoveren. Met elk kwartaal nieuwe functies die u gratis kunt gebruiken, bent u met onze software altijd up-to-date.

Wilt u meer weten over onze software en wat onze software voor uw zorginstelling kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om onze stand tijdens de informatiemarkt te bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden wij graag uw vragen over onze software. Wij zien u graag op 7 juni!

Heeft u voor de info markt nog vragen, dan kunt u ze sturen naar helpdesk@asterisque.nl. Onze collega’s van de helpdesk zullen u te woord staan!

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.