Asterisque biedt nieuwe BI Business intelligence tool aan voor inzicht in je processen

Waarvoor is de BI Business intelligence tool voor ontwikkeld?

Wilt u ook meer inzicht in uw processen, metingen of financieen? We hebben nu de ultieme oplossing voor inzicht in uw organisatie. Asterisque optimaliseert uw proces, zorgpad en efficiency. U kunt alle informatie vanuit het zorgpad en zorgproces meten met inhoudelijke epd informatie, metingen of financieen. Kortom alles is inzichtelijk te maken en daarmee ook te optimaliseren. Het transparant maken van de organisatie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Moderne draai tabellen gecombineerd met de mogelijkheid om hiervan duidelijke grafieken te maken geeft duidelijk inzicht. De tabellen zijn ook te downloaden voor verdere verwerking of voor ander gebruik. Binnen de nieuwe omgeving is het zelfs mogelijk een periodieke rapportage te maken en deze te sturen aan een medewerker in het systeem, zodat deze overzicht kan houden.

Asterisque is niet alleen voortdurend bezig om de processen te verbeteren. We zijn ook de snelst innoverende software ontwikkelaar in de zorg. Dat is niet alleen mooi voor ons CV, maar ook voor uw bedrijf betekend het dat u altijd vooraan staat met de mogelijkheden die u in de zorg kunt gebruiken. Uw bedrijf kan op deze wijze het beste tot zijn recht komen. De BI software is zowel voor kleine praktijken en instellingen een uitkomst als voor nationale netwerken waarin de data cruciaal zijn. Wij zien hierin geen beperkingen, maar oplossing die ook voor u kunnen worden gerealiseerd.

Heeft u nog geen account bij Asterisque, dan kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u naar sales@asterisque.nl mailen. Ook voor een demo op lokatie of online kunt u bij ons terecht. U wilt immers ook eerst zien wat we kunnen voor u weet dat u bij ons het beste af bent.

 

Vraag vandaag nog een informatiepakket aan

CONTACT INFORMATIE

  • 085-0200001
  • info@asterisque.nl
  • CBS-weg 15 6412 EX Heerlen
  • Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Asterisque zoals beschreven in het privacybeleid van Asterisque.